Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Wormerveer

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Wormerveer?

De kosten van een uitvaart in Wormerveer zijn afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. De eerste keuze is al die voor een crematie of een begrafenis. Daarnaast de keuze voor de uitvaartondernemer. Dat hoeft namelijk niet degene te zijn op de polis, maar de keuze daarin kunt u geheel vrij maken. Daarnaast zijn er de keuzes als een uitgebreide plechtigheid, live muziek, condoleance met catering, of een afscheid voor een wat kleiner gezelschap, of een stille uitvaart. Alles kan, maar alles heeft invloed op de kosten van de uitvaart. Wat u ook kiest. Bij Uitvaartcentrum24 krijgt u niet alleen een helder overzicht van mogelijkheden en bijbehorende tarieven, maar zult u altijd voor de uitvaart weten wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Daarbij geldt wel dat de begraafplaats een eigen nota zal sturen. De kosten van grafrecht en onderhoudskosten zijn ook daar altijd verschillend.

Wilt u een overlijden melden of wilt u vrijblijvend wat informatie over de kosten van een uitvaart in Uitvaartcentrum Wormerveer? Bel Uitvaartcentrum24 op 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumwormerveer.nl.

Wat kost een crematie in Wormerveer?

In onderstaande pakketten staan drie varianten van een compleet verzorgde crematie in Wormerveer. De diverse mogelijkheden, met de daarbij behorende kosten van een uitvaart in Wormerveer. Mist u iets, of wilt u iets anders, dan kunt u dat altijd aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt dan de mogelijkheden en eventuele kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Meer informatie

€ 2.399,-

crematie

Crematie Pakket A

  • Crematie in stilte (technische crematie).
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.249,-

crematie

Crematie Pakket B

  • Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid.
  • U bepaalt het crematorium.
Meer informatie

€ 3.649,-

crematie

Crematie Pakket C

  • Geheel verzorgde crematie incl. plechtigheid en condoleance.
  • U bepaalt het crematorium.

Wat kost een begrafenis in Wormerveer?

Voor een compleet verzorgde begrafenis in Wormerveer kunt u kiezen uit onderstaande twee varianten met bijbehorende uitvaartkosten in Wormerveer. Uiteraard kunt u naar wens eventuele aanpassingen of toevoegingen aangeven. Uw uitvaartleider van Uitvaartcentrum24 bespreekt de mogelijkheden met u en ook de eventuele extra kosten. De nota voor het begraven, het grafrecht en eventueel onderhoud van het graf, krijgt u van de begraafplaats zelf. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer informatie

€ 2.399,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Dienstverlening

  • Compleet verzorgde begrafenis excl. kosten van de begraafplaats.
Meer informatie

€ 4.299,-

begrafenis

Begrafenis Pakket Compleet

  • Compleet verzorgde begrafenis incl. plechtigheid én de aanschaf van een algemeen graf.