Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-016 10 68 ook voor vragen & hulp

uitvaartcentrum

Wormerveer

Uitvaart in Wormerveer

Voor een stijlvolle uitvaart in Wormerveer bent u hier aan het juiste adres. Achter de Ned Benedictweg, aan de doorgaande weg tussen Wormer en de Provinciale weg N246, ligt Uitvaartcentrum Wormerveer, aan de Roode Wildemanweg.

Een dierbare verliezen is een ingrijpende gebeurtenis. Het kan u helpen in het verwerken van het verlies om een mooie, goed geregelde uitvaart te hebben om aan terug te denken. Een nieuwe herinnering die u steunt in de tijd erna. Nu overheerst soms een soort van verdoofd gevoel, waarbij veel langs u heen zal gaan. Als uw persoonlijke uitvaartverzorger van Uitvaartcentrum24 u en andere nabestaanden kan bijstaan en helpen bij het verzorgen van een mooi afscheid, zult u daar nu misschien wel de steun van voelen, maar pas achteraf zult u blij kunnen zijn dat alles zo goed geregeld werd. Samen kunt u het geleefde leven van uw overleden dierbare zo mooi herdenken, dat de gedachte hieraan u een warm gevoel zal geven. Iedereen verdient een mooi afscheid, dat kan heel goed bij een uitvaart in Wormerveer.

Warm afscheid bij uitvaart in Wormerveer

Bij een mooie uitvaart in Wormerveer helpt de locatie voor een deel. Het modern opgetrokken gebouw, dat stijlvol is ingericht, met warme kleuren, maar ook veel licht, biedt de rust die nodig is in een emotionele periode als deze waar u nu in verkeert. De hal, waar bij mooi weer het licht prachtig invalt door de hoge ramen. De Japanse tuin waar veel ruimtes op uit kunnen kijken. De Waterzaal en de Patiozaal bieden allebei de juiste omgeving voor een warm afscheid. Voorzien van alle nieuwe voorzieningen kunt u de uitvaart in Wormerveer de sfeer meegeven die past bij uw overleden dierbare.

Uitvaart in Wormerveer met of zonder verzekering

U kunt altijd terecht voor een uitvaart in Wormerveer, ook al is er geen uitvaartpolis kan Uitvaartcentrum24 samen met u het afscheid regelen. Elk mens verdient een mooi afscheid.

Ook als er wel een uitvaartpolis is, bent u niet verplicht om de uitvaartonderneming te bellen die daarop vermeld staat. U bent geheel vrij zelf uw keuze te bepalen. Of u nu een kapitaalverzekering heeft of een verzekering in natura, zal Uitvaartcentrum24 voor u de uitvaart in Wormerveer kunnen regelen. Transparantie en eerlijke prijzen, dat is belangrijk voor een mooie uitvaart in Wormerveer.

Passende en stijlvolle uitvaart in Wormerveer

Een uitvaart in Wormerveer, of waar dan ook, is pas mooi als het past bij het geleefde leven van de overlevende, bij de nabestaanden en bij tradities en geloofsovertuigingen. Samen in gepaste stijl herinneringen ophalen, herinneringen delen, mooie anekdotes vertellen, moeilijke momenten uit het leven memoreren. Al die zaken maken een uitvaart in Wormerveer mooi. Natuurlijk kunt u ook kijken naar een andere kist dan de nette standaard uitvaartkist die is inbegrepen bij Uitvaartcentrum24, Kijk voor betaalbare alternatieven op www.uitvaartkistwinkel.nl. Of voor laaggeprijsde rouwboeketten op www.heavenly-flowers.nl. Een passende uitvaart is een stijlvolle uitvaart in Wormerveer.

Bespreek uw wensen met Uitvaartcentrum24

Juist omdat elk mens verschillend is, elke geloofsovertuiging of traditie andere rituelen vragen, is het belangrijk dat u uw wensen goed bespreekt. U kunt dat vooraf al doen via het intakeformulier, maar ook al is er niets vastgelegd, kan uw persoonlijke uitvaartverzorger samen met u een mooi afscheid realiseren. Deel wat voor u belangrijk is, wat voor uw overleden dierbare belangrijk kon zijn en in goed overleg komt u er vast samen uit.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor een uitvaart in Wormerveer, of wilt u een overlijden melden? Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartcentrum24 is 24/7 bereikbaar.
Bel 085-0161068 of mail info@uitvaartcentrumwormerveer.nl.

First slide

Voorkant

First slide

Patiozaal

First slide

Waterzaal